Известие

Collapse
No announcement yet.

пак проблем - колата прекъсва и глъхне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хе 350 лева ...
    свиквай - "... тва е алфа за бога ..." цитат Вальо, псалм 5, стих 7 от "ремонти и подобрения с цени"

и нема да се плашиш - ще се оправи - и после ще хлебиш и ти другите с проблеми (нещо кат тъпата реклама на спрайт)
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

ОТ ПЛОВДИВ СЪМ

===============
      Колега за да е по лесно напиши какъв автомобил караш и от къде си в профила

Comment

продължавам смених и свещите и бенз. филтъра и пак нищо продължава да глъхне на банзин
        има едно леко предърпване като сменям скоростите от 1-ва към 2- ра като работи на газ и подържа обороти на 900 и като пусна фарове вдига оборотите стават непостояни като ги загася се оправя
        ЩО Е ТО?
        възможно ли е да е от акумолатора, динамо, или там други ел. части.

Comment

колко вакума има алфа 145 Боксер 1,6 103 коня
          нещо ми свести как да го обясна все едно имам разкачен вакум някаде

Comment

Такаа моята е 146 BOXER 1.3. Когато я купих клатеше оборотите безобразно.Закарах я във Ванто там ми зачистиха накакъв датчик за тепературата на двигателя срещу 20лв. и проблема изчезна.А пък за това където натискаш гаста спира отпускаш тръгва ми се случваше понякога и адски ме дразнеше.Но порових във форума и открих една много ценна препоръка на Бобо.След като запалиш колата да и дадеш 60сек.преди да предприемеш каквото и да било.От тогава само и се кефя.Успех колега.
            Alfa Romeo 1.9 150 159JTDm

Comment

Първоначално публикувано от rumen
              колко вакума има алфа 145 Боксер 1,6 103 коня
              нещо ми свести как да го обясна все едно имам разкачен вакум някаде
              Незнам колко вакуума има но разгледай маркуча за въздух който влиза в всмукателния колектор да не е скъсан някъде
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
              X